Στο “ανοικτό κανάλι”… κλειστό το στόμα της Χριστίνας

Οι νέες λογικές που έφερε ο Ιβάν Σαββίδης στην Ελλάδα είναι αυτές που είδες στο Open TV, μάστορα Βγαίνουνε οι Σαββιδοτέχνες και λένε ότι ο Παναθηναϊκός να κοιτάξει τα χάλια του, που δεν μπόρεσε να κάνει μια ευκαιρία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ κι όχι να τα βάζει με τον Γκρεστράνιους, που δεν έδωσε το πλεονέκτημα.

Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός να μην ασχολείται με τον διαιτητής, έτσι λέγανε ο Κόλκας με τον Βασιλόπουλο. Να μην ψάχνουν άλλοθι στον διαιτητή. Μάλιστα. Και το έγραψαν και οι δυο στο Σαββιδοτεχνείο, μη τυχόν και δεν τους άκουγε κανένας το Open TV, να τους είχε διαβάσει τουλάχιστον. Και πετάγεται η Χριστίνα Βραχάλη και ρωτάει τους Κόλκες.

Δηλαδή, αν μία ομάδα δεν παίζει καλά δεν έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται; Την πιάσανε από το λαιμό οι Σαββιδοτέχνες. Γίνονται τέτοιες ερωτήσεις, ρε, Χριστινάκι; Αγριεύει ο Κόλκας με τέτοιες ερωτήσεις. Τον βλέπει τον Σταύρακα, έτοιμο να σε αρπάξει, όπως βγαίνει κακομουτσουνιασμένος στην τηλεόραση.

Λες, δηλαδή, τώρα αυτό ο τύπος ή είναι αγουροξυπνημένος και πάει να ρίξει μπετά ή είναι τίγκα στις βότκες. Που μπορεί να μην πίνει και καθόλου. Για τη φάτσα του σου λέω. Έτοιμος να πλακωθεί με το παραμικρό.

Που πας ρε φουκαριάρικο Χριστινάκι να κάνεις δημοσιογραφική ερώτηση; Ό,τι γουστάρεις μπορείς να λες στο κανάλι που βγαίνει ολόκληρος Κόλκας και ολόκληρος Βασιλόπουλος;

Αυτή είναι δημοκρατία του Ροστόφ του Ιβάν Σαββίδη. Και έσπασε τα μούτρα του το καημένο το Χριστινάκι.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα