Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ρουμάνος Ιονούτ Βίνα

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ρουμάνος μέσος Ιονούτ Βίνα της Στεάουα Βουκουρεστίου. Ρουμάνικο δημοσίευμα αναφέρει πως η Ένωση εξετάζει τον Βίνα ως αντικαταστάτη του Μάνταλου τονίζοντας ταυτόχρονα πως ο τελευταίος πρόκειται να πωληθεί σύντομα.

«ΗΑΕΚ παρακολουθεί τον παίκτη και η Στέαουα, παρ’ ότι τον πήρε τον περασμένο Ιούλιο από την Βιτορούλ, το συζητάει να τον πουλήσει. Πηγές από την Στεάουα ισχυρίζονται ότι ο ιδιοκτήτης, Τζίτζι Μπεκάλι, θα συμφωνούσε με μια προσφορά ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.telekomsport.ro».

Το δημοσίευμα τονίζει πως η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση, αλλά ενδέχεται να το κάνει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται τυχαία για τον Βίνα. Ο αρχηγός Πέτρος Μαντάλος πρόκειται να φύγει, καθώς τον θέλουν ομάδες της Serie A, αλλά και η Γουέστ Μπρομ.  Κοστολογείται με 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν δέχεται να την πουλήσει με λιγότερα από 6», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

 

Διαβάστε επίσης