Στο στόχαστρο των Αρχών τρεις ύποπτοι για την κλοπή στρατιωτικού υλικού στην Λέρο

Τι αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία

Τρία άτομα, τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην κλοπή του στρατιωτικού υλικού από τη ναυτική βάση της Λ΄έρου, έχουν εντοπίσει οι αρχές.

Οι εξελίξεις αναμένονται και από το ΥΕΘΑ, αναμένεται σχετική ανακοίνωση. Πηγές του υπουργείου ανέφεραν στο News 24/7 ότι οι τρεις ύποπτοι είναι αξιόμαχα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ οι συλλήψεις λέγεται πως είναι θέμα χρόνου. Ο ένας είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είχε υπηρετήσει παλαιότερα στην αποθήκη της ναυτικής βάσης. Οι άλλοι δύο είναι πρώην μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, ωστόσο όλα αυτά μένει να ανακοινωθούν και επισήμως.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου επιτάχυνε τις διαδικασίες εντοπισμού των τριών υπόπτων. Μένει επίσης να αποσαφηνιστεί αν το στρατιωτικό υλικό είναι ακόμη στην κατοχή τους ή έχει ήδη πουληθεί μέρος αυτού ή ακόμη και ολόκληρο.

Ο βαρύς οπλισμός αφορά σε έτοιμα πακέτα για τις ειδικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού και η απώλεια που διαπιστώθηκε κατά την παράδοση-παραλαβή της αποθήκης στον νέο υπεύθυνο, είναι: Δύο αντιαρματικά, οπλοβομβίδες, χειροβομβίδες, βραδύκαυστα φιτίλια και υπάρχουν πληροφορίες ακόμα και για νάρκες κατά προσωπικού.

Διαβάστε επίσης