Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ η Λίνα Σουλούκου

Στο στόχαστρο τη διευθύντρια του Ολυμπιακού Λίνα Σουλούκου βάζει ο ΠΑΟΚ, εκτοξεύοντας βέλη ότι εκτελεί χρέη μάνατζερ του Μάριου Σιαμπάνη. Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου παίρνοντας θέση για δημοσιεύματα που επιχειρούν να αλλάξουν την ατζέντα των ημερών, τονίζουν ότι ο εισαγγελέας θα έπρεπε να ασχοληθεί με χειροπιαστές  υποθέσεις, θέτοντας νέα ερωτήματα.

Στον ΠΑΟΚ μάλιστα θέτουν το ερώτημα για το αν θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με το γεγονός πως μάνατζερ του Μάριου Σιαμπάνη είναι η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου.

Αναλυτικά το σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο μιντιακός στόλος του κ. Μαρινάκη αποφεύγει να μπει στην ουσία αποσιωπώντας την εμφανή αδυναμία απαντήσεων στα ερωτήματα που θέσαμε κατ΄ επανάληψη και τις κραυγαλέες αντιφάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αντ΄ αυτού επιμένει να λειτουργεί αποπροσανατολιστικά. Κι επειδή η επίκληση εισαγγελέων για αόριστες κατηγορίες που εφευρίσκονται στο πόδι είναι εύκολη, καλύτερα να ασχοληθούν με ξεκάθαρες υποθέσεις, όπως η διαρροή της ΠΑΕ Άρης για αγορά του Ματέο Γκαρσία μέσω Ολυμπιακού.

Διαδικασία που δεν διαψεύστηκε ούτε από τον χορηγό, ούτε από τον χορηγούμενο. Θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με το γεγονός πως μάνατζερ του Σιαμπάνη είναι η γ/δ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σουλούκου; Αν είναι να απασχολούμε εισαγγελείς, ας το κάνουμε τουλάχιστον για υπαρκτά, σοβαρά και αυταπόδεικτα ζητήματα…»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα