«Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξος ότι τελικά η κυβέρνηση θα επιτύχει να δικαιώσει τις προσδοκίες και παραδώσει μία χώρα αντάξια της ιστορίας της, εμφανίστηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης , από τα Ιωάννινα, όπου πραγματοποιείται η 8η προσυνεδριακή στάση του κόμματος.

«Συζητούμε με την κοινωνία, ακούμε την κοινωνία, ακούμε τις ανησυχίες της, οργανώνουμε το κόμμα, τα αλλάζουμε όλα» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, προσθέτοντας: «Προσπαθούμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε, να παραδώσουμε μια χώρα αντάξια της ιστορίας της, αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν για να μπορέσουμε, ως χώρα, να βγούμε από τα αδιέξοδα μας, ενώ επανέλαβε την αισιοδοξία του: «Η Ελλάδα χρειάζεται να κάνει αλλαγές στο πολιτικό της σύστημα και γιγαντιαίες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, έσοδα για το Κράτος, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την Ελλάδα του μέλλοντος. Η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί για το κράτος και απομένει αυτά τα αποτελέσματα να εκφραστούν και στην κοινωνία, στους ανθρώπους της νέας γενιάς που είναι άνεργοι, στους ανθρώπους των οποίων τα εισοδήματα έχουν μειωθεί και αυτό θα γίνει με τη δημιουργία νέων δομών».

Τέλος, τόνισε ότι η ΝΔ συνεχίζει το οδοιπορικό της στην κοινωνία, από την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ, την Ήπειρο, τα Γιάννενα και υπογράμμισε: « Είμαστε υπερήφανοι για την ιδεολογία μας. Είμαστε υπερήφανοι, για αυτό που προσέφερε η παράταξη μας, στην πατρίδα. Είμαστε υπερήφανοι, ότι, για ακόμη μια φορά με το Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, η παράταξη μας με τη βοήθεια του ελληνικού λαού, προσπαθεί να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα, στα οποία βρίσκεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα