Στο… τιμόνι της Παρί ως το 2021 ο Τούχελ

Κάτοικος Παρισιού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν η συνεργασία τους -η οποία, ολοκληρωνόταν το 2020- να επεκταθεί ως το 2021.

Ο Τούχελ, σύμφωνα με το κλαμπ, «κέρδισε τους παίκτες, το προσωπικό και τον σύλλογο με την θέρμη και το φρέσκο όραμα που έχει για το ποδόσφαιρο».

Ο 45χρονος Βαυαρός, στις δηλώσεις του στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει η Παρί Σεν Ζερμέν: «Αυτή είναι η μόνη που ενισχύει την φιλοδοξία μου να βλέπω την ομάδα στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά. Με έχει συγκινήσει πολύ και η υποστήριξη του κόσμου. Είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα».

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”el”><p lang=”en” dir=”ltr”>Club announcement – <a href=”https://twitter.com/TTuchelofficial?ref_src=twsrc%5Etfw”>@TTuchelofficial</a> <br><br>👉 <a href=”https://t.co/rXl5WrOmah”>https://t.co/rXl5WrOmah</a> <a href=”https://t.co/wsf3HTGunn”>pic.twitter.com/wsf3HTGunn</a></p>&mdash; Paris Saint-Germain (@PSG_English) <a href=”https://twitter.com/PSG_English/status/1132251333820637184?ref_src=twsrc%5Etfw”>25 Μαΐου 2019</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Διαβάστε επίσης