Στο τραπέζι και η επανεκκίνηση του μπάσκετ

Μετά την θετική αντίδραση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων στο αίτημα της Super League  2 και της Volley League παίρνει σειρά και το μπάσκετ.

Ήδη, έγινε συνάντηση της ΕΟΚ με αντιπροσωπεία των αθλητών ώστε να γίνουν οι κατάλληλες εισηγήσεις προς τις αρμόδιες αρχές (μέσω της γγΑ) ώστε να επιτευχθεί η επανεκκίνηση των χαμηλοτέρων κατηγοριών πλην της Basket League που είναι σε εξέλιξη.

Σ αυτό το πλαίσιο περιγράφεται και η ανακοίνωση που συντάχτηκε μετά την συνάντηση και στην οποία αναφέρεται:

«Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη, είχε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δεδομένες τις απαγορεύσεις της Πολιτείας που είναι η μοναδική αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για τις επιτρεπόμενες δράσεις κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων επιστημόνων, ουσιαστικά δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις.

Με δεδομένη, όμως, την κοινή επιθυμία για να υπάρξουν οι συνθήκες επανέναρξης της δράσης στα Εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα αυτό είναι εφικτό, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές με τη συμμετοχή και των ομάδων αρχής γενομένης από την Α2, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες υποβολής μιας πρότασης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την Πολιτεία προς την κατεύθυνση αυτή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα