Στοιχεία-φωτιά «καίνε» Τουλουπάκη για τη Novartis

Στοιχεία-φωτιά «καίνε» την Ελένη Τουλουπάκη για τη Novartis σύμφωνα με όσα γρ΄άφει η εφημερίδα Πρ΄ώτο Θ΄έμα που φέρνει  στη δημοσιότητα ένα αποκαλυπτικό έγγραφο, με καταγγελίες για την εισαγγελέα Διαφθοράς.

Πιο συγκεκριμένα, με έγγραφό από τις 15/12/2018 που αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, το Μεικτό Κλιμάκιο Ελέγχου που συγκροτήθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Επιθεώρησης και Ελέγχου (ΣΟΕΕ), το οποίο με τη σειρά του εποπτευόταν από την πρώην Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, καταγγέλλει την Εισαγγελέα Τουλουπάκη για πιέσεις, προκειμένου να ερευνηθούν με διαδικασίες fast track 27.000 ηλεκτρονικά αρχεία, ώστε να ασκηθούν διώξεις σε βάρος συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, έως τις 20 Δεκεμβρίου του 2018.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, και η εισαγγελέας Τσατάνη θα πάει στον ανακριτή, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν έξι εκδότες και δημοσιογράφοι.

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα υποστηρίζει”ποια στοιχεία δείχνουν ‘σύσταση συμμορίας’ από τον Ρασπούτιν. Επίσης στο Πρώτο Θέμα (Κυριάκη 29 Σεπτεμβρίου) υπάρχει θέμα για τη Γιάννα Παπαδάκου με τίτλο “Η δημοσιογράφος που… μοίραζε χειροπέδες”.

Διαβάστε επίσης