«Στον αέρα» ο αγώνας Αναγέννησης – Πανσερραϊκού

«Στον αέρα» βρίσκεται ο αγώνας Αναγέννησης – Πανσερραϊκού που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή (22/4), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για τη Football League. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από τις Σέρρες, γνωστοποίησαν ότι δε θα μεταβούν στην Καρδίτσα, «αν δεν λυθούν τα προβλήματα». Σε σχετική ανακοίνωση, κάνουν λόγο για κατάσταση που «έχει φτάσει σε οριακό σημείο». Αφού, όπως καταγγέλλουν, «περίπου έναν μήνα έχουμε μείνει ολομόναχοι και πολεμάμε χωρίς ούτε καν τα βασικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού: «Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να θέλουμε να εκφράσουμε τα προβλήματα μας αλλά δεν έχουμε που να απευθυνθούμε. Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, το μυαλό μας βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτό που καλούμαστε να κάνουμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Εδώ και περίπου έναν μήνα έχουμε μείνει ολομόναχοι και πολεμάμε χωρίς ούτε καν τα βασικά. Οι μόνοι άνθρωποι που βλέπουμε είναι το προπονητικό τιμ, ο φυσιοθεραπευτής μας και ο φροντιστής της ομάδας που όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι αρμόδιοι να δώσουνε οποιαδήποτε λύση ούτε στο οικονομικό, ούτε και στο λειτουργικό κομμάτι.

Έτσι θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους Σερραίους φιλάθλους, καθώς και τους υγιώς σκεπτόμενους οπαδούς της ομάδας μας ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί η φετινή προσπάθεια.

Το επερχόμενο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στον αέρα, καθώς αν δεν λυθούν τα προβλήματα που αναφέρθηκαν δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να σώσουμε ένα καράβι που βουλιάζει χωρίς να είμαστε καν ασφαλισμένοι. Επίσης δεν θεωρούμε έντιμο να παλεύουμε για να κατακτούμε τους τρεις βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου και να μας τους αφαιρούνε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα