Στον αέρα ο Άγγελος Ποστέκογλου παρά τον Ευρωπαϊκό τίτλο

Ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνιελ Λίβι δεν έχει πάρει την απόφασή του

Το μέλλον του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της Τότεναμ αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports. Παρά την κατάκτηση του Europa League και τη λήξη μιας 17ετούς ανομβρίας τίτλων για τα «σπιρούνια», η θέση του Έλληνα τεχνικού παραμένει επισφαλής.

Η ευρωπαϊκή επιτυχία ήρθε σε μια σεζόν, που χαρακτηρίστηκε από τη χειρότερη πορεία της ομάδας στην Premier League, με 22 ήττες και τερματισμό στην 17η θέση -επίδοση, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα οδηγούσε σε σίγουρη απομάκρυνση του προπονητή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι, δεν έδωσε καμία ένδειξη για το μέλλον του Ποστέκογλου στο μήνυμά του για τη λήξη της σεζόν, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί με την επιστροφή του από τις διακοπές.

Η απόφαση για το αν ο Ποστέκογλου θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στο Βόρειο Λονδίνο αναμένεται να ληφθεί άμεσα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα