Στον Άρειο Πάγο ο Χρυσοχοΐδης – Η λίστα που παρέδωσε στον εισαγγελέα

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος συνοδεύονταν από τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη είχε συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα.

Η συζήτηση είχε αντικείμενο το οργανωμένο έγκλημα και ο υπουργός παρέδωσε φάκελο με υπόμνημα της αστυνομίας.

Eιδικότερα, λίστα 500 ποινικών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της νύχτας με εκβιάσεις και με πληρωμένα συμβόλαια θανάτου παρέδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από αναλυτικά στοιχεία για το οργανωμένο έγκλημα, ο κ. Χρυσοχοΐδης συζήτησε με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την ανάγκη μίας μεγαλύτερης ευελιξίας και πιο άμεσης συνεργασίας εισαγγελικών και αστυνομικών Αρχών σε ό,τι αφορά τη διαχείριση υποθέσεων οργανωμένου εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε αρμόδιος παράγοντας του υπουργείου στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λόγω των απανωτών γεγονότων τον τελευταίο καιρό, με εκτελέσεις συμβολαίων θανάτων και επιθέσεις στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε, εκτός των άλλων, από τον κ. Πλιώτα την ενίσχυση της συνεργασίας με τις κατά τόπους εισαγγελίες και την αξιολόγηση όλων των υποθέσεων με τρόπο ορθολογικότερο και εξατομικευμένα, ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν πιο αποτελεσματικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα