«Στον ΠΑΟΚ έρχονται παίκτες αμφιβόλου αξίας, πικραμένοι, αδικημένοι»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μίλησε  στο Metropolis 95,5 FM ο Απόστολος Τσουρέλας.

Ο παλαίμαχος παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στα λάθη που έχουν γίνει στην οργάνωση της ομάδας και τις εξηγήσεις που πρέπει να ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης από τους υπεύθυνους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τον απαραίτητο έλεγχο του Ιβάν Σαββίδη:

«Από πού να αρχίσω… Είμαι στενοχωρημένος, είμαι ΠΑΟΚ, το λέω το δείχνω, το αισθάνομαι. Δεν πηγαίνει καλά η ομάδα. Κάτι δεν πάει καλά σε όλα τα επίπεδα δυστυχώς. Η λύση για να σταματήσουν οι παλινωδίες που συμβαίνουν, για τους μαθητευόμενους μάγους είναι ο έλεγχος από τον Ιβάν Σαββίδη. Η μεγάλη αγάπη του μεγαλομετόχου και η εμπιστοσύνη σε κάποιους ανθρώπους έφερε την ομάδα εδώ. Ο έλεγχος θα το σταματήσει αυτό. Όταν το πράξει αυτό ο μεγαλομέτοχος θα σταματήσει. Έχει βάλει ένα… φορτηγό λεφτά. Κάποιοι θα υπάρχουν στην ομάδα και κάποιοι όχι. Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα αξιοποιήσουν το υλικό και τα χρήματα του κ. Σαββίδη. Την ημέρα που θα αποφασίσει σοβαρά να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του ο κ. Σαββίδης, θα σταματήσει αυτό. Είναι δυνατό να έρχονται παίκτες αμφιβόλου αξίας, πικραμένοι, αδικημένοι και να μη ρωτάει κανένας που, πως και γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν. Να ζητήσει εξηγήσεις για τα κόστη και τα αποτελέσματα. Να πει ο Σαββίδης: «Έλα εδώ ρε φίλε, έδωσα τόσα χρήματα για έναν παίκτη και δεν παίζει»».

Για τις πωλήσεις και τις επιλογές των αντικαταστατών:

«Ας πουλήσουμε. Κανείς δεν λέει όχι, όλοι το κάνουν. Αλλά φέρε έναν παίκτη ανάλογο, έναν καλύτερο. Μη μου φέρνεις χειρότερους παίκτες. Μου έκανε φοβερή εντύπωση πόσο εύκολα πέρσι έγινε η αποδόμηση της ομάδας. Τον Βιεϊρίνια τον πίκραιναν, τον απομάκρυναν. Στα 35 με όλη την προσφορά και καλή διάθεση δείχνει την αξία του. Δεν είναι ο Βιεϊρίνια που ήταν στα 31, αλλά ξεχωρίζει σαν… τη μύγα μέσα στο γάλα. Μαουρίσιο, Σάκχοφ που έφυγαν για παράδειγμα, πήγαν σε ομάδες και κάνουν καλή σταδιοδρομία. Λέγαμε να φύγουν αυτοί, αλλά για να έρθουν καλύτεροι. Βλέπω έναν πανικό στα Social Media. Οι εμφανίσεις αυτές ήταν αναμενόμενες».

Για το τι περιμένει από τον Γκαρσία:

«Δεν κρίνεται ο άνθρωπος. Έχει 2 μήνες στην ομάδα, ζητάει πίστωση χρόνου. Είναι παιδί της οικογένειας μας. Άνθρωπος με δυνατότητες. Έχω την απαίτηση όμως από τον Πάμπλο να πει: Αυτόν τον θέλω, εκείνον δεν τον θέλω».

Η συμβουλή που έδωσε:

«Μια συμβουλή: Ο Σαββίδης θα εκτιμήσει πολύ αυτόν που θα του πει «όχι». Να του πει κάποιος «ο ΠΑΟΚ θέλει αυτό, δεν θέλει εκείνο». Αυτός που θα του κερδίσει την εμπιστοσύνη, είναι αυτός που θα κάνει κάτι σωστό για την ομάδα».

Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Άλλο θέμα, αυτό των ποδοσφαιριστών: Κάποιοι από αυτούς έχουν φτάσει ταβάνι. Δεν μπορούν άλλο. Ούτε η τακτική παίζει ρόλο, ούτε ο τρόπος που έχει επιλέξει ο Γκαρσία. Μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους; Δυστυχώς όχι. Κι αυτό έχει να κάνει με την πλειοψηφία. Ο ΠΑΟΚ θέλει τουλάχιστον 6-7 παίκτες. Δεν παίζουν μόνο οι 11. Οι δηλώσεις μου είναι ανιδιοτελής. Είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ γιατί τον αγαπάω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα