Στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο πρώην γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας 

Την προσχώρησή του στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε ο γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας, Χρήστος Τσαμαντάνης, κάνοντας λόγο για διαμόρφωση συνθηκών  προοδευτικής διακυβέρνησης.

Το πρώην μέλους της Κ.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. δήλωσε, συγκεκριμένα, τα εξής: 

Άμφισσα, 03 Ιουνίου 2019

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Μετά την παραίτηση μου, στις 19 Μαρτίου 2019, είχα τον απαραίτητο χρόνο, ηρεμίας και ψυχραιμίας να παρακολουθήσω και να αξιολογήσω τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες λαμβάνουν δυναμική μορφή τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά.
Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Ιούλη, είναι το μεγάλο σταυροδρόμι για όλους μας. Δυστυχώς, σε όλη την Ευρώπη επικρατεί ο ευρωσκεπτικισμός και οι συντηρητικές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές, με ηγεσίες οι οποίες διαχειρίστηκαν την κρίση και έχουν ευθύνη για τα αποτελέσματα των επιλογών τους. Πολιτικές οι οποίες αύξησαν τις ανισότητες, την ανεργία και την ανασφάλιστη εργασία με αποτέλεσμα την απώλεια κοινωνικών και επαγγελματικών κατακτήσεων.

Από την άλλη μεριά υπάρχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία ο οποίος προσπάθησε μέσα στο πλαίσιο του δυνατού να βάλει τη χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά, να βοηθήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας και το κυριότερο να σταθεί στο πλάι των πολλών με την κοινωνική πολιτική την οποία ακολούθησε. Το πόσο κατάφερε να υλοποιήσει όλες τις εξαγγελίες του, αυτό θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.
Αυτά τα 4,5 χρόνια έγιναν πολλά, μένουν όμως ακόμα αρκετά. Για αυτό το λόγο ΟΛΕΣ οι δυνάμεις της προόδου και της δημοκρατίας οφείλουν να συσπειρωθούν και να οδηγήσουν σε μια νέα προοπτική νίκης και σε αυτό το κάλεσμα κανένας μας δεν πρέπει να αδιαφορήσει.

Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια, συντάσσομαι ως απλός στρατιώτης με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε το μέλλον και να διαμορφώσουμε συνθήκες προοδευτικής διακυβέρνησης.

Σε αυτή την πορεία και προσπάθεια σας καλώ ΟΛΟΥΣ να συμβάλλουμε και να δώσουμε την ώθηση για την νίκη και την ανατροπή!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!
Χρήστος Η. Τσαμαντάνης

Διαβάστε επίσης