Στραπάτσο στον ΣΚΑΪ: Τι αποφάσισε το κανάλι

Στραπάτσο στον ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να σταμτήσει το «Ελλάδα-Τουρκία» στο Survivor καθώς όσες προσπάθειες κι αν έκανε η Acun Media να γίνει πιο ελκυστικό το ριάλιτι επιβίωσης, έπεσαν στο κενό.

Το φετινό concept του Survivor δεν βρήκε ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό. Αν και πολλοί, ίσως, να νόμιζαν, πως η κόντρα Ελλήνων και Τούρκων θα “πουλούσε”, τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν.

Η είσοδος παλιών δυνατών παικτών, όπως της Κατερίνας Δαλάκα (μετά από την ανάλογη πρόταση προς τον Ντάνο), οι εμφανίσεις της Χριστίνας Μπόμπα, τα έπαθλα των δέκα αυτοκινήτων και η προσέγγιση γνωστών ονομάτων, όπως του ποδοσφαιριστή Πάτρικ Ογκουνσότο, δεν ανέβασαν τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, που κινούνται στα ποσοστά από 10% έως 20% με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Επομένως, η παραγωγή αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάργηση του concept “Ελλάδα – Τουρκία” και να αναμείξει τις ομάδες του παιχνιδιού. Ο Σάκης Τανιμανίδης πρόκειται να ανακοινώσει το βράδυ της Κυριακής πως πλέον οι ομάδες θα είναι ανάμεικτες, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στη συμβίωση στις παραλίες, ενώ ένας Έλληνας και ένας Τούρκος θα κληθούν να αποφασίσουν τους παίκτες της νέας τους ομάδας.

Επιπλέον, αλλαγές θα γίνουν και στις μέρες προβολής, με το Survivor να προβάλλεται κάθε Πέμπτη, δοκιμάζοντας και με αυτό τον τρόπο την τύχη του στα νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης