Στροφή σε Τζεμπούρ η ΑΕΚ

Στροφή στην ποιότητα -που αναμφισβήτητα διαθέτει ο Ραφίκ Τζεμπούρ- ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ. Η αρνητική κατάληξη στο θέμα Παπαδόπουλου έφερε σε πρώτο πλάνο για την «Ένωση» τον Ντάνκο Λάζοβιτς.

Βλέποντας ωστόσο ότι ο Σέρβος καθυστερεί χαρακτηριστικά να δώσει την απάντησή του κι ότι οι τελευταίες ενδείξεις (όπως οι δηλώσεις του προπονητή της Παρτιζάν) κάνουν ζωηρό το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα του, οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν ν’ ασχοληθούν σοβαρότερα με το θέμα του Τζεμπούρ.

Εξάλλου, ανάμειξη του Ολυμπιακού στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Αλγερινού δεν προκύπτει από πουθενά πλέον ότι υπάρχει. Δεδομένου λοιπόν κι ότι η Νότιγχαμ δεν σκοπεύει να τον κρατήσει, θεωρείται ότι μ’ ένα ποσό που δεν θα κριθεί υπερβολικό ή μια άλλη φόρμουλα (όπως ο δανεισμός) η ΑΕΚ μπορεί να τον επαναφέρει στο δυναμικό της.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Τζεμπούρ δεν έχει κρύψει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα (όπου έχει βρεθεί επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα), ενώ είναι δεδομένη και η εκτίμηση που υπάρχει στις ικανότητές του και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα