«Φεύγω για τον Ολυμπιακό» και μετά διαψεύσεις

Αν και ο Ολυμπιακός διαψεύδει, ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς υποστηρίξε ότι έχει συμφωνήσει με τους νταμπλούχους Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, δηλώνοντας ταυτόχρονα φίλος της Άντερλεχτ, σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα. Ωστόσο, αργότερα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με sms του, διέψευσε το δημοσίευμα.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Δύο χρόνια στην Άντερλεχτ, δύο φορές πρωταθλητής. Παραμένω οπαδός της Άντερλεχτ! Η ομάδα μου πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο και το σέβομαι αλλά φεύγω για τα επόμενα δύο χρόνια για τον Ολυμπιακό. Η Άντερλεχτ δεν μου πρόσφερε διετές συμβόλαιο και εγώ θέλω να παίξω ποδόσφαιρο για άλλα δύο χρόνια. Να μου έχετε εμπιστοσύνη, είμαστε η Άντερλεχτ, είμαστε πρωταθλητές. Συγγνώμη».

Από τον Πειραιά ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση μέχρι την πρώτη Ιουνίου, κάτι που μάλλον ισχύει, αφού ο Γιοβάνοβιτς έστειλε μήνυμα στη εφημερίδα που δημοσίευσε το status του στο facebook, το οποίο έγραφε: «Ολυμπιακός; Αυτό δεν είναι αλήθεια»!

Διαβάστε επίσης