Συμμαχία ΠΑΟ – ΠΑΟΚ

Κοινό «μέτωπο» φαίνεται πως έχουν συστήσει Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατά της Super League, αφού η επόμενη μέρα της ψήφισης της διάταξης του συνεταιρισμού περί «δυσφήμισης», τους βρίσκει μαζί στην απέναντι όχθη.

Συγκεκριμένα, αρχικά οι «πράσινοι», μέσω κύκλων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Skoda Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης, αλλά και της ΑΕΚ (για την ηθική της συμπαράσταση σύμφωνα με το «τριφύλλι») στη χθεσινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής. Οι συγκεκριμένοι σύλλογοι ήταν οι μόνοι που δεν ψήφισαν υπέρ, κρατώντας κάποιες αποστάσεις, χωρίς να εκφράζουν ξεκάθαρα τη θέση τους.

Σήμερα, Τετάρτη, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλησε να γνωστοποιήσει την απόφασή του για τη χθεσινή του στάση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της: «Σχετικά με τη διάταξη της Super League περί απαγόρευσης κρίσεων μελών του Συνεταιρισμού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει πως στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ ζήτησε αναβολή της ψηφοφορίας της επίμαχης διάταξης. Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας σημαντικές διαφωνίες επί του συγκεκριμένου άρθρου ψήφισε αρνητικά».

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» ήρθε λίγες μόλις ώρες μετά τις… διαρροές του Παναθηναϊκού, κάτι που δείχνει ότι οι δύο ΠΑΕ επιθυμούν να συνταχθούν απέναντι στη Super League.

Διαβάστε επίσης