Συνάντηση κορυφής για το γήπεδο

Στην ΑΕΚ μπαίνουν στην τελική ευθεία της επίσημης παρουσίασης του πλάνου για το νέο γήπεδο της ομάδας (η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 6/11), αφού αύριο, Τρίτη, ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Μελισσανίδης, θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό.

Μάλιστα, παρόντες στη συνάντηση, η οποία θα διεξαχθεί στις 10:00 στα γραφεία της Περιφέρειας, θα είναι και ο Πέτρος Παππάς (θα λάβει μέρος στη χρηματοδότηση του έργου), αλλά και οι Κοτσάτος, Ανδριόπουλος, ως εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής και της «Δικέφαλος 1924» που είναι υπεύθυνη για την περάτωση του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια έχει δεσμευτεί να βγάλει από τα ταμεία της 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας και στη συνάντηση δεν αποκλείεται να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίον θα διατεθούν τα χρήματα. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθούν για υποστηρικτικά έργα πέριξ του γηπέδου, όπως παραδείγματος χάρη οι πεζοδρομήσεις και οι υπογειοποιήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωσης»:

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 10.00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των κ.κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, Πέτρου Παππά και Δημήτρη Ανδριόπουλου με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιάννη Σγουρό για το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης