Συναντήθηκε με Ιωαννίδη ο Ψηφίδης

Οι διοικούντες τους «κίτρινους» ενημέρωσαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για το πλάνο συμμετοχής της ομάδας στη Football League.

Θέλοντας να εκφράσει την επιθυμία του να συμβάλει στη εξεύρεση λύσης στο… μέτωπο του Άρη ο Γιάννης Ιωαννίδης συναντήθηκε την Τρίτη (20/5) με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Ψηφίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε και για το πλάνο των ιθυνόντων ώστε να συμμετέχει του στόχου η ομάδα στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η τοποθέτηση των «κίτρινων» μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο facebook αναφέρει: «Την πρόθεσή του να συμβάλει στην εξεύρεση οριστικής λύσης, σε ό,τι αφορά το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ προς το Δημόσιο, εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20/5) με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Ψηφίδη (ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Στεφανίδης απουσίαζε στην Αθήνα για ζητήματα που αφορούν την ομάδα).

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ενημερώθηκε αναλυτικά για αποφάσεις και ενέργειες του νέου διοικητικού συμβουλίου, στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου βιωσιμότητας της εταιρείας, που ως αποκλειστικό στόχο έχει τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Εκπρόσωποι του δ.σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα έχουν συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα