Συνεχίζονται τα ραντεβού με παίκτες

Οι συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ συνεχίζονται, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να χειρίζεται τις υποθέσεις παραμονής αρκετών εξ αυτών. Μετά τη συμφωνία με τους Τσουμάγκα, Ανάκογλου, σειρά είχαν τα ραντεβού με τους Μητρόπουλο, Βλάχο, Παυλή, Καραλή, Αρκούδα και Καλογέρη.

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε όλες τις περιπτώσεις, με τους Παυλή, Καραλή και Καλογέρη να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής. Στους δύο τελευταίους έγιναν προτάσεις μεγάλων σε διάρκεια συμβολαίων (τετραετή όπως με Τσουμάγκα, Ανάγκολου), ενώ ο πρώτος αναμένεται να πει το «ναι» υπό οποιοδήποτε καθεστώς, αφού είναι γνωστή η αγάπη του για την ομάδα.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τον Αρκούδα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, λόγω του ότι του έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού μέχρι τον Νοέμβριο και αναμένεται να συζητηθεί περαιτέρω το θέμα του. Ο Μητρόπουλος είναι σύμφωνος στο να μείνει, αλλά θα πρέπει η ΑΕΚ να τα βρει με τον Παναιτωλικό για την αγορά του, ενώ ο Βλάχος έχει προτεραιότητα να συνεχίσει στο εξωτερικό και μόνο αν δεν βρει ικανοποιητική πρόταση θα σκεφτεί την «Ένωση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα