Super League: Ποιοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα παιχνίδια

Περίπου 150 άτομα χωρίς να υπολογίζονται οι αστυνομικοί θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα παιχνίδια της Super League, όπως αναφέρει το «πρωτόκολλο που καταρτίστηκε από τον ΕΟΔΥ και την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Αναλυτικά …

«Πρόσβαση στο χώρο των αποδυτηρίων, στους διαδρόμους αυτών και στους λοιπούς εσωτερικούς χώρους (Γραφεία Προπονητών – Ιατρείο – Doping Control – Γραφείο Παρατηρητή), έχουν οι εξής:

– Έως σαράντα τέσσερις (44) ποδοσφαιριστές (20 ποδοσφαιριστές που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα συν 2 ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής ανά ομάδα).
– Έως είκοσι έξι (26) αξιωματούχοι οι οποίοι αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (13 ανά ομάδα).
– Έως επτά (7) αξιωματούχοι αγώνα και συγκεκριμένα τέσσερις διαιτητές, δύο διαιτητές VARs (όπου είναι απαραίτητο) και ο παρατηρητής διαιτησίας.
– Έως τρία (3) διαπιστευμένα από τη Super League στελέχη της γηπεδούχου ομάδας.
– Έως τρία (3) διαπιστευμένα από τη Super League στελέχη της φιλοξενούμενης ομάδας.
– Έως δύο (2) παρατηρητές αγώνα.
– Ένας (1) συντονιστής εγκατάστασης.
– Έως δύο (2) στελέχη της Super League Ελλάδα.
– Ένας (1) ιατρός αγώνα.
– Έως τρεις (3) εκπρόσωποι ΕΣΚΑΝ.
– Αστυνομικοί, ανάλογα με το εκάστοτε σχέδιο ασφαλείας του αγώνα.
– Έως ένας (1) εκπρόσωπος της στατιστικής υπηρεσίας για τη συμπλήρωση του Φ.Α.
– Κατ΄ εξαίρεση, δίνεται το δικαίωμα να παρευρεθούν και να παραμείνουν για όσο χρειασθεί και λοιπές ιδιότητες όπως τραυματιοφορείς, πυροσβέστες, τεχνικοί κ.α. μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κατόπιν κλήσης τους από τα αρμόδια όργανα του αγώνα.

Σε όποια εγκατάσταση είναι εφικτό, δύναται η χρήση περισσότερων του ενός αποδυτηρίου ανά ομάδα, με σκοπό τον διαχωρισμό (π.χ. τακτικοί – αναπληρωματικοί, προπονητές, αποθήκευση υλικού κ.ο.κ.). Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος εντός του χώρου των αποδυτηρίων, των διαδρόμων αυτών και των υπόλοιπων εσωτερικών χώρων (ιατρεία, γραφεία παρατηρητών κ.ο.κ.) σε όσους δεν αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα και στους μη έχοντες εργασία.

7. Πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο έχουν οι εξής:
– Όλοι όσοι αναγράφονται παραπάνω πλην του εκπροσώπου της στατιστικής υπηρεσίας
– Δύο (2) τραυματιοφορείς.
– Το προσωπικό του ασθενοφόρου και της ομάδας πρώτων βοηθειών.
– Έως τρία (3) άτομα υπεύθυνα για την λειτουργία του VAR.
– Έως έξι (6) ball boys/girls.
– Έως δεκαπέντε (15) φωτογράφοι αγώνα.
– Έως είκοσι πέντε (25) άτομα υπεύθυνα για την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων (δημοσιογράφοι, καμεραμέν, τεχνικοί κ.ο.κ.)
– Security, ανάλογα με το εκάστοτε σχέδιο ασφαλείας του αγώνα.
– Αστυνομικοί, ανάλογα με το εκάστοτε σχέδιο ασφαλείας του αγώνα.
– Προσωπικό της εγκατάστασης για την προετοιμασία και τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, την τοποθέτηση πινακίδων κ.ο.κ. το οποίο δεν δύναται να υπερβαίνει τα δέκα (10) άτομα.
-Κατ΄ εξαίρεση, δίνεται το δικαίωμα να παρευρεθούν και να παραμείνουν για όσο χρειασθεί και λοιπές ιδιότητες όπως πυροσβέστες, τεχνικοί κ.α. μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κατόπιν κλήσης τους από τα αρμόδια όργανα του αγώνα.

8. Οι αναγραφόμενοι στο Φ.Α. αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές και οι αξιωματούχοι των ομάδων θα πρέπει να κάθονται στους πάγκους ανά δύο τουλάχιστον καθίσματα (ένα κενό κάθισμα). Για το λόγο αυτό, είναι δυνατή η επέκταση των πάγκων ή η χρήση επιπλέον καθισμάτων, στη συνέχεια των πάγκων. Το ίδιο ισχύει και για τον πάγκο του 4ου διαιτητή.  Επίσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι στον αγωνιστικό χώρο (πλην των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και του αγώνα) θα πρέπει να τηρούν την ελάχιστη απόσταση των 2μ. και να φορούν προστατευτικές μάσκες και γάντια.»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα