Σχεδόν τα διπλάσια…

Η δικαίωση του Γιώργου Δώνη και σε δεύτερο βαθμό δεν σημαίνει απλά ότι ο ΠΑΟΚ θα αποζημιώσει οικονομικά τον Έλληνα τεχνικό. Για την ακρίβεια θα δώσει σχεδόν τα διπλάσιο χρηματικό ποσό απ’ ότι αρχικά προβλεπόταν βάσει του συμβολαίου.

Αν υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο Ιβάν Σαββίδης θα έπρεπε να δώσει τον περασμένο Απρίλιο που απολύθηκε ο Δώνης, 340.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης συν τα 100.000 ευρώ για τα δεδουλευμένα.
Πάντως, πριν την πρωτοβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και οι συνεργάτες του τα είχαν βρει με τον Ζήση Βρύζα και το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ για το 20% της συμφωνημένης αποζημίωσης συν τα δεδουλευμένα. Όμως, ο ιδιοκτήτης ήταν αμετακίνητος στη θέση του. «Δεν τους τα δίνω», έλεγε στους συνεργάτες του.

Τώρα, όμως θα πάρει 500.000 ευρώ και οι συνεργάτες του άλλα 150.000 ευρώ οι Αγγελίνας και Μαλλιάριτσης συν 6% που είναι οι τόκοι για τις οφειλές μέχρι χθες. Συνολικά το ποσό ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ.

Οπότε αν ο Ιβάν Σαββίδης είχε δώσει το ΟΚ για το 20% της ρήτρας θα έδινε συνολικά το ένα τέταρτο συγκριτικά με τώρα. Επιπλέον, ο Δώνης θα το… τραβήξει και άλλο, καθώς αναμένεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για ηθική βλάβη και δυσφήμηση, διεκδικώντας ένα σημαντικό ποσό. Οπότε, αν δικαιωθεί το ποσό είναι υπερδιπλάσιο.

Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται τα 180.000 ευρώ που ζητάνε οι Μεντάν και Γεωργίτσας, αλλά πρόκειται για υπόθεση που θα εκδικαστεί τον Μάρτιο.

Διαβάστε επίσης