Συγκινεί ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας για τον αδικοχαμένο πατέρα του

Τριάντα ένα χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο από τη δολοφονία του πολιτικού της Εθνικής Συμφιλίωσης, του Παύλου Μπακογιάννη από την «17Ν» στο κέντρο της Αθήνας στις Σεπτεμβρίου 1989.

Τιμώντας τη μνήμη του, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του με τον αδικοχαμένο πατέρα του.

«Μπορεί να έχεις πετάξει μακριά εδώ και τριάντα ένα χρόνια, αλλά εγώ κάθε μέρα σε αγγίζω…» γράφει στη συγκινητική ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Nτόρα Μπακογιάννη από την πλευρά της ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Παύλο Μπακογιάννη και τα δυο παιδιά του, Αλεξία και Κώστα και έγραψε “31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!”


Ν.Δ.: Οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη εξακολουθούν να μας εμπνέουν”

Ανακοίνωση για την θλιβερή επέτειο εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία που αναφέρει: «Σαν σήμερα πριν 31 χρόνια οι άνανδροι τρομοκράτες της 17Ν δολοφόνησαν εν ψυχρώ το Βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη.

Οι δολοφόνοι δεν επέλεξαν τυχαία το στόχο τους. Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν υπέρμαχος της εθνικής συμφιλίωσης και εργάστηκε για την επούλωση από τα τραύματα του εμφυλίου. Βαθύτατα δημοκράτης, με σπουδαία αντιδικτατορική δράση που με το λόγο και τη δράση του κατάφερνε να διαπερνά τα κομματικά στεγανά.

Μπορεί ο Παύλος Μπακογιάννης να μην είναι πλέον ανάμεσά μας, όμως οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και εξακολουθούν να μας εμπνέουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα