Συγκίνησε τους τηλεθεατές η Πόπη Τσαπανίδου με τη συνέντευξή της στην Μελέτη (βίντεο)

«Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω!»

Στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη για την περίοδο που έχασε τον σύζυγό της, ενώ εξίσου μεγάλη ήταν η συγκίνησή της όταν η συζήτηση έφτασε στους γονείς της.

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του», εκμυστηρεύτηκε on air η Π. Τσαπανίδου και συνέχισε λέγοντας:

«Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη.

Χωρίς αμφιβολία ήταν μια συνέντευξη, που όχι μόνο μας έκανε να σκεφτούμε πόσο δυνατή γυναίκα είναι η εν λόγω δημοσιογράφος, αλλά συγχρόνως αποτέλεσε και μια ευκαιρία να σκεφτούμε πόση δύναμη κρύβει μέσα του ο καθένας μας, και να την ανασύρουμε για να ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια!

Διαβάστε επίσης