Συγκλονιστικός ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά την έκρηξη: «Κάποιες φορές ο Θεός μας δοκιμάζει»

Συγκλονίζει το μήνυμα του Ομάρ, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα μάτια από έκρηξη βεγγαλικού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σε ανάρτηση του με τα παιδιά του, ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, τονίζει ότι θα ξεπεράσει τη δοκιμασία και θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Όσα γράφει ο Ομάρ στο μήνυμα του

«Όπως ξέρετε είχα ένα ατύχημα την Πρωτοχρονιά. Ήθελα απλά να περάσω ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά μου με τη γυναίκα μου και υπήρξε αυτό το συμβάν με το ατύχημα. Ξέρω πως ανησυχείτε για μένα, όμως κάποιες φορές ο Θεός μας δοκιμάζει. Πιστεύω ότι θα περάσω αυτήν τη δοκιμασία χάρις στις προσευχές σας.

Γίνομαι καλύτερα. Έχω εξαιρετική και πολύ καλή επαγγελματική φροντίδα και κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Έχουμε ακόμα κάποιες προκλήσεις μπροστά μας αλλά θα γυρίσω πιο δυνατός. Αυτό είναι υπόσχεση. Σας καλώ να συνεχίσετε να με έχετε στις σκέψεις και τις προσευχές σας. Ευχαριστώ όλους όσοι προσευχήθηκαν για μένα, που μου έστειλαν θετική ενέργεια και ωραία μηνύματα και με έκαναν να αισθάνομαι ότι είναι δίπλα μου. Όλα αυτά σημαίνουν πολλά για μένα»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα