Συγκλονίζει ο Εμμανουήλ Καραλής: «Σταματάω το στίβο έπεσα σε κατάθλιψη»

Συγκλονίζει το γελαστό παιδί του ελληνικού στίβου. Ο 23χρονος Εμμανουήλ Καραλής, ο επικοντιστής που τόσες χαρές έχει προσφέρει στους Έλληνες παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατέρρευσε και ανακοίνωσε πως σταματάει προσωρινά τον αθλητισμό καθώς έχει πέσει σε κατάθλιψη.

Ο «Μανόλο» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έμεινε εκτός τελικού. Πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.30μ. και τα 5.50μ. αλλά στην συνέχεια δεν κατέφερε να ξεπεράσει τον πήχη που στήθηκε στα 5.65μ. και τερμάτισε 13ος στο γκρουπ των προκριματικών. Αμέσως μετά τον αγώνα είπε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά. Ωστόσο σήμερα ανέβασε ένα post στα social media ki έκανε γνωστό πως σταματά για λίγο καιρό από τους αγώνες για να βοηθήσει την ψυχική του υγεία. Ο Έλληνας επικοντιστής έπαθε μια κρίση πανικού που τον βύθισε στο άγχος και την κατάθλιψη!

Η αποκάλυψη του Εμμανουήλ σοκάρει και προκαλεί ανατριχίλα

«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα