Συγκλονίζει ο Καρίμ: «Λυπημένος και ντροπιασμένος που δεν μπορούν οι γυναίκες να δουν το ματς»

Συγκλονίζει ο Καρίμ Ανσφαριφάρντ. Ξεπερνώντας τον σοκαριστικό του τραυματισμό στο μάτι, από το κομμάτι τούρτας που του πέταξαν οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, οι οποίοι του οργάνωσαν πάρτι για τα γενέθλια του, ο Ιρανός φορ της ΑΕΚ στάθηκε στην απαγόρευση παρουσίας γυναικών στην κερκίδα.

Ο Ανσαριφάρντ που χρειάστηκε να κάνει καθαρισμό στο μάτι για να μην πάθει κάποια ζημιά, έστειλε μήνυμα προκειμένου οι γυναίκες και τα παιδιά του Ιράν να μην θεωρούνται πολίτες β΄ διαλογής, καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος και δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Λίβανο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ:

«Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον μετά τον τραυματισμό μου στο μάτι τη μέρα που αντιμετωπίζαμε το Λίβανο, στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας. Το κομμάτι ξύλου που υπήρχε στην τούρτα αν είχε πάει ένα χιλιοστό πιο πέρα θα μπορούσε να μου επηρεάσει την όραση από το ένα μάτι. Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά. Ειλικρινά ευχαριστώ τους γιατρούς στο νοσοκομείο που απέτρεψαν τον κίνδυνο. Ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα όρασης και σύντομα θα ξεκινήσω τις προπονήσεις στην Ελλάδα.

Εξαιτίας της επέμβασης δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι, όπως οι γυναίκες έξω από το γήπεδο. Είμαι πολύ λυπημένος και ντροπιασμένος από αυτά τα γεγονότα. Γιατί οι γυναίκες που ήρθαν να στηρίξουν την Εθνική ομάδα και τα παιδιά του Ιράν να έχουν τέτοια αντιμετώπιση; Η Εθνική ομάδα είναι ομάδα όλων των ανθρώπων στο Ιράν. Άνθρωποι που αξίζουν σεβασμό και αξιοπρέπεια. Το αίτημά μου είναι στα επόμενα παιχνίδια, οι γυναίκες της αγαπημένης μας πατρίδας να μπουν στα γήπεδο με απόλυτο σεβασμό από τους διοργανωτές, για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια με ασφάλεια και ειρήνη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα