Συγκλονίζει ο Μιχαϊλοβιτς: «Θα παλεύω μαζί σας από το δωμάτιό μου»

Συγκλονίζει ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που δίνει ακόμη μια μάχη με τη λευχαιμία και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να δείξει για ακόμη μια φορά πως δεν… μασάει, μιλώντας στους παίκτες του με βιντεοκλήση και δίνοντας τους δύναμη για την συνέχεια.

«Δεν θα είμαι μαζί σας ως φυσική παρουσία αλλά με το μυαλό μου θα είμαι πάντα μαζί σας. Θα βλέπω όλα τα ματς στο δωμάτιό μου, είμαι σε διαρκή επικοινωνία με το επιτελείο μου.

Δυστυχώς, το κάναμε αυτό και πριν από μερικά χρόνια, είμαι όμως σίγουρος ότι μέσα από το δωματίου ξενοδοχείου θα παλεύω μαζί σας, όπως είμαι σίγουρος πως και εσείς θα παλεύετε για μένα.

Νικήσαμε αυτή την αρρώστια ήδη μία φορά, οπότε μπορούμε να το πετύχουμε ξανά, δεν έχω αμφιβολίες. Η ζωή δεν κυλάει χωρίς προβλήματα αλλά μαζί με τα προβλήματα.

Η ζωή δεν είναι ευθεία γραμμή, υπάρχουν καμπύλες, πάνω και κάτω, ακόμα και ξαφνικές λακκούβες στις οποίες πέφτεις, αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά και να συνεχίσεις το ταξίδι.

Στις δύσκολες στιγμές, βλέπεις το θάρρος και την αντίδραση των ανθρώπων. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε, ο ένας είναι καταστροφικός, να παραπονεθείτε και να χάσετε την πίστη σας. Ο άλλος είναι εποικοδομητικός, αναζητώντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μείνετε προσκολλημένοι σε αυτόν.

Μένω σε ένα δωμάτιο που είναι περίπου τρία μέτρα τετραγωνικά. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, θα νικήσω αυτή την ασθένεια, έχω πίστη στους γιατρούς, οπότε θέλω ενθουσιασμό και όχι ανήσυχα πρόσωπα. Ξέρω ότι θα κερδίσω.

Μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αν χρειαστείτε κάτι, είμαι στη διάθεσή σας. Ξέρω ότι η κατάστασή μας είναι δύσκολη με τα αποτελέσματα, αλλά όχι με τις εμφανίσεις.

Το ταξίδι στο Μιλάνο για το ματς με την Μίλαν δεν θα είναι το ευκολότερο, θα έχει 60.000 οπαδούς τους στις εξέδρες, αλλά δεν θα είναι εύκολο ούτε για αυτούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα