Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη

Την απομόνωνε μετά από κάθε κατήχηση και αφού την έβαζε να εξομολογηθεί, τη βίαζε λέγοντας της «στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου»

Σοκ και οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις την αποτρόπαια δράση του ιερέα που κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικης.

Ο ιερέας, που είναι πατέρας τριών παιδιών, είχε βιάσει την κοπέλα, σύμφωνα με τις κατηγορίες, μέσα στην εκκλησία όπου λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια, στο γραφείο του, στο αυτοκίνητο.

Ο 37χρονος  την απομόνωνε μετά από κάθε κατήχηση και αφού την έβαζε να εξομολογηθεί μετά τη βίαζε λέγοντας της «στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου».

Τι αποκάλυψε η ανήλικη στους αστυνομικούς

Με βάση όσα αποκάλυψε η ανήλικη στους αστυνομικούς ο ιερέας τη βίαζε από τα μέσα του 2019 μέχρι τις αρχές του 2020. Μάλιστα, φαίνεται να το έκανε μετά από κάθε εξομολόγηση. Ο ιερέας δεν έμενε εκεί, αλλά είχε στείλει στην κοπέλα φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα.

Ο ιερέας, όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, είχε πάνω του ένα USB. Εξετάζεται αν είχε προχωρήσει και σε άλλες τέτοιες ενέργειες, με άλλα ανήλικα κορίτσια.

Να σημειωθεί ότι ήδη ένα άλλο νεαρό κορίτσι έχει καταγγείλει ότι ο ιερέας της είχε προτείνει να της δώσει χρήματα για να περάσει χρόνο μαζί του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα