Συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και ΜΑΤ στην Αθήνα για τα «μάτια» του Κουφοντίνα

Ομάδα αγνώστων έσπασαν εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη ενώ φώναξαν εμετικά συνθήματα για τον Παύλο Μπακογιάννη

Συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και δυνάμεις των ΜΑΤ είχαμε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας στην διάρκεια πορείας για τα «μάτια» του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, περί μη χορήγησης άδειας.

Αποτέλεσμα των συγκρούσεων οι αστυνομικές δυνάμεις να απαντήσουν με χρήση χημικών για να απωθήσουν τους διαδηλωτές. Η ένταση σημειώθηκε στην οδό Σταδίου προς το Σύνταγμα.

Στην συνέχεια ομάδα διαδηλωτών «επισκέφθηκε» το εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη και έριξαν μπογιές ενώ έβαψαν με σπρέι τα τζάμια σχηματίζοντας το σχήμα της αναρχίας, ενώ φώναζαν εμετικά συνθήματα για τον Παύλο Μπακογιάννη, όπως «σκ@@@ στον τάφο του Μπακογιάννη».

Μία άλλη μερίδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με διμοιρία των ΜΑΤ όταν οι πρώτοι προσπάθησαν να γράψουν συνθήματα στο προεκλογικό περίπτερο του ΛΑΟΣ στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Σταδίου.

Η πορεία ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και οι διαδηλωτές αυτή την ώρα κινούνται προς τα Εξάρχεια, ενώ οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα που είχαν κλείσει, είναι πλέον ανοιχτοί.

 

 

 

Διαβάστε επίσης