Συγχαρητήρια Σβόμποντα σε Καμίνη για την Χρυσή Αυγή

Επιστολή προς τον δήμαρχο Αθηναίων απέστειλε ο πρόεδρος της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, όπου εκφράζεται με τα θερμότερα λόγια για τον Γιώργο Καμίνη, σχετικά με τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή Γιώργο Γερμενή.

Ο κ. Σβόμποντα εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς το δήμαρχο Αθηναίων, διότι κράτησε «σθεναρή στάση στην απόπειρα του ακροδεξιού εξτρεμιστικού κόμματος να διαχωρίσει την κοινωνία σε Έλληνες και μη. Το να έχει κάποιος αμετακίνητη θέση απέναντι στον εξτρεμισμό είναι πολύ κρίσιμο, ακόμη περισσότερο σε περίοδο κρίσης και δράττομαι της ευκαιρίας να σας εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου».

Και συμπληρώνει στην επιστολή του: «Η συνάντησή μας το περασμένο φθινόπωρο αποτέλεσε έμπνευση για εμένα και θα ήμουν ευτυχής να διατηρήσουμε επαφή. Είναι εξίσου απαραίτητο να πολεμήσουμε τόσο την κρίση όσο και τις εξτρεμιστικές τάσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Τέλος, αναφέρει: «Εκτιμώ πολύ τις προσπάθειές σας και τη θέση σας προς αυτήν την κατεύθυνση».

Επίσης, την απόφαση για απερίφραστη καταδίκη της απρόκλητης επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργος Καμίνη, έλαβε το μεσημέρι και το ΔΣ της ΚΕΔΕ. Η ΚΕΔΕ εκφράζει τη βούληση όλων των αυτοδιοικητικών παραγόντων ώστε η Πολιτεία να λάβει μέτρα για την πρόληψη ανάλογων περιστατικών και την προστασία των αιρετών της αυτοδιοίκησης.

Α.Ι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα