Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για την θεομηνία στην Χαλκιδική

«Εκφράζω την οδύνη μου για τα θύματα της καταστροφικής κακοκαιρίας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε για τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική που πήρε μαζί της αρκετές ψυχές και προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην δήλωσή του ο Προκόπης Παυλόπουλος εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ εύχεται στους τραυματίες από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Προκόπης Παυλόπουλος

«Εκφράζω την οδύνη μου για τα θύματα της καταστροφικής κακοκαιρίας στην Χαλκιδική και διαβιβάζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μου προς τις οικογένειές τους και τους οικείους τους. Στους δε νοσηλευόμενους τραυματίες εύχομαι όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση».

Συλλυπητήριο τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Πορτογαλίας.

Ο Πρόεδρος της Πορτογαλικής Δημοκρατίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα επικοινώνησε σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Ο Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα μετέφερε επίσης και τα συλλυπητήρια του πορτογαλικού λαού για τα θύματα της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική. Νωρίτερα την οδύνη του για τα θύματα της καταστροφικής κακοκαιρίας εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης