Συμφώνησε και ο Τίγρης για πρόεδρο Ζαγοράκη στην ΕΠΟ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, όπως έχει αποφασίσει η κυβέρνηση και θα το επικυρώσουν στην κάλπη οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ανδρών που έφθασε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004, έχει εξασφαλίσει τη στήριξη των μεγάλων του ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου απομένει η τυπική διαδικασία της εκλογής του.

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, πήρε το οκ και του Δημήτρη Μελισσανίδη που έχει το πάνω χέρι στις Ενώσεις και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κάποιο άλλο εμπόδιο, ώστε τον άλλο μήνα ν’ αναλάβει τις τύχες της ΕΠΟ. Πλέον ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάνει επαφές προκειμένου να καταλήξει στους συνεργάτες του.

Στην διάθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη δήλωσε πως είναι ο Νίκος Μαχλάς. Ο βετεράνος επιθετικός των ΟΦΗ, Ηρακλή, Βίτεσε, Άγιαξ, Σεβίλλης και ΑΠΟΕΛ, είπε για την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη:

«Και βέβαια μου αρέσει. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, ξέρει και έχει αποκτήσει άλλη εμπειρία με την ιδιότητά του ως Ευρωβουλευτής. Είναι καλή επιλογή, αν το δεχθούν όλοι οι πρόεδροι. Για εμένα είναι ότι το καλύτερο. Θα πήγαινα μαζί του στην ΕΠΟ. Θα είναι τιμή μου να είμαι σε μια τέτοια θέση. Η ΕΠΟ εκπροσωπεί όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περάσαμε από καταστάσεις και από διοικήσεις και έχουμε μάθει. Το θέμα είναι τι μπορείς να προσφέρεις αν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου. Ο Ζαγοράκης τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, ξέρει. Δεν είναι δύσκολο. Θα τον αφήσουν. Δεν μπορεί. Έχουμε φτάσει στον πάτο. Για εμένα είμαστε στο χειρότερο σημείο και από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι όλοι σύμφωνοι για μια σωστή προεδρία της ΕΠΟ χωρίς αντιπαλότητες για να φτιάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι έξυπνος άνθρωπος ο Ζαγοράκης και μπορεί να το καταφέρει εύκολα, αν συμφωνήσουν όλοι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα