Συναγερμός στο Κίεβο: Ένοπλος απειλεί να ανατινάξει γέφυρα

Πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών. Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κίεβο, καθώς ένας ένοπλος άνδρας απειλεί να ανατινάξει γέφυρα στο Κίεβο, ενώ παράλληλα έχει πυροβολήσει αρκετές φορές εναντίον αστυνομικών. Η αστυνομία αντιμετωπίζει το συμβάν ως απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης.

Στη γέφυρα στο Κίεβο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να έχει εκρηκτικό μηχανισμό και απειλεί να ανατινάξει τη γέφυρα. Επίσης, σύμφωνα με το Sputnik, απείλησε να ανατινάξει κυβερνητικά κτίρια. Στο σημείο βρίσκονται περιπολικά, σκύλοι της αστυνομίας για ανίχνευση εκρηκτικών, ειδικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί.

Άνοιξε πυρ ο ένοπλος

«Ένας άνδρας, που δεν έχει αναγνωριστεί, άνοιξε πυρ και απειλεί να ενεργοποιήσει βόμβα. Σε εξέλιξη είναι ειδική αστυνομική επιχείρηση. Στο σημείο βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των τρένων και των αυτοκινήτων στη γέφυρα», ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Κιέβου, Αντρέι Κριστσένκο.

Εικόνες και βίντεο από την επιχείρηση στο Κίεβο

Στα social media έχουν ήδη δημοσιευθεί οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την τεράστια αστυνομική επιχείρηση στη γέφυρα στο Κίεβο.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

 

Διαβάστε επίσης