Συναγερμός ξανά στους διαιτητές μετά τη νέα επίθεση στο σπίτι του Ευαγγέλου

Ένα νέο περιστατικό με τον διαιτητή Ευαγγέλου συνέβη (το πρωί της Παρασκευής) αμέσως μετά την απόφαση των διαιτητών να μην προχωρήσουν σε αποχή από τους αγώνες της Super League .

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με τους δράστες να σπάνε τα τζάμια της οικείας του Άγγελου Ευαγγέλου.

Το συμβάν ερευνάται από την αστυνομία…

Tην ίδια ώρα η ΕΠΟ  με ανακοίνωσή της, «χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση των Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών Α΄ κατηγορίας να αναστείλουν την προαναγγελθείσα αποχή τους από τους αγώνες της Super League, καθώς επίσης και την ανάλογη στάση ευθύνης που επέδειξαν η Super League 1 και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μετά την πρωτοβουλία της Ε.Π.Ο. για την εκτόνωση του κλίματος και την επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα.

Πέραν του γεγονότος ότι το πρωτάθλημα της Super League 1 και οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθούν ως εκ του αρχικού προγραμματισμού τους, η διαδικασία και η εξέλιξη των τελευταίων ημερών απέδειξαν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς μπορούν να λειτουργούν με βάση την ενότητα της ποδοσφαιρικής οικογένειας, το συμφέρον του Παιχνιδιού και τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανονισμούς και αυτό συνιστά ιδιαίτερη κατάκτηση για την Ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια.»

Διαβάστε επίσης