«Συνάντησα μια περίεργη συμπεριφορά από τον πατέρα Αντώνιο»

Ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, περιέγραψε δύο περιστατικά που έζησε και δεν του έδωσαν την καλύτερη εντύπωση για τη ΜΚΟ και τη λειτουργία της 

Ο Τάσος Χαλκιάς έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για την δύο υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, εκείνη της Εύας Καϊλή, αλλά και της «Κιβωτού του κόσμου».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου», με αφορμή τη νέα παράσταση «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» στο θέατρο Βρετάνια, όπου και συμμετέχει.

Αναφορικά με την υπόθεση του Qatar Gate ανέφερε πως: «Ένας άνθρωπος έμπειρος όπως εγώ, ο οποίος δέχεται την εμπειρία σαν μόρφωση στη ζωή του και όχι το πτυχίο, δεν είναι εύκολο να σοκαριστεί. Αν δεν σοκάρεσε, σημαίνει ότι δέχεσαι το οτιδήποτε συμβαίνει. Σημαίνει ότι απλώς το περίμενες».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην «Κιβωτό του κόσμου» και τα περιστατικά, που αντιμετώπισε, πηγαίνοντας στη δομή.

«Δεν μπορείς να μη στεναχωριέσαι για την Κιβωτό, η οποία και είναι ακριβώς απέναντι από εκεί που μένω. Στον πατέρα Αντώνιο είχα πάει και ο ίδιος πολλές φορές, με την διάθεση της προσφοράς και για το οτιδήποτε μπορώ να κάνω εγώ για τα παιδιά, όπως το να οργανώσω μια παράσταση. Ευχαρίστως ήθελα να πάω να το κάνω. Από την αρχή όμως, συνάντησα μια περίεργη συμπεριφορά με την έννοια του ότι μου είπαν “εμείς έχουμε μια επιτροπή, που εγκρίνει τους καλλιτέχνες που θα έρθουν στα παιδιά”. Σε ποιον θα δώσω εγώ τον εαυτό μου να με εγκρίνει; Έρχομαι να σου κάνω μια πρόσφορη κατάσταση και θα με εγκρίνει μια επιτροπή δική σου; Ποιοι είναι αυτοί; Ένα το κρατούμενο», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Στη συνέχεια, μίλησε για ένα δεύτερο περιστατικό που του έτυχε, όταν πήγε να χαρίσει μερικά ρούχα του στην «Κιβωτό του κόσμου».

«Κάποια ρούχα, τα οποία δεν τα θέλαμε κάποια στιγμή και δεν ήταν σχεδόν ποτέ φορεμένα, πήγαμε να τα δώσουμε. Δεν μπορέσαμε να τα βάλουμε, χοντρύναμε και δεν μας έμπαιναν. Οπότε, πήγαμε να τα δώσουμε στην Κιβωτό», εξήγησε αρχικά.

Ωστόσο, η απάντησε που πήρε δεν φάνηκε να τον ικανοποίησε. «Μας είπαν “εδώ δεχόμαστε ρούχα μόνο με την κονκάρδα επάνω, να είναι ολοκαίνουρια, αλλιώς δεν τα παίρνουμε”. Αυτά είναι δύο γεγονότα που με απομάκρυναν αμέσως από αυτή την κατάσταση», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα