Συνάντηση για να μπει η γραμμή του οφσάιντ στο VAR

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ΕΠΟ είδε ότι παρά τα τεράστια ποσά που δόθηκαν από τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων, έκανε… μισές δουλειές και το πρόβλημα της αναξιοπιστίας του πρωταθλήματος παραμένει.

Ως εκ τούτου κινείται ώστε να καλυφθεί το κενό που υπάρχει με την έλλειψη της γραμμής του οφσάιντ από το VAR. Την Τρίτη θα γίνει συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας με την ανάδοχο εταιρεία του VAR.

Η πλευρά της ΕΠΟ, που θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρό της Β. Γραμμένο, θα συζητήσει το ενδεχόμενο να μπει η γραμμή του οφσάιντ στο λογισμικό του VAR.

Mε βάση την έρευνα που έχει γίνει το κόστος ανέρχεται σε 1000 ευρώ ανά αγώνα, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποιος θα το αναλάβει. Στη συνάντηση θα κληθεί και η Super League 1.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ ο Β. Γραμμένος ρωτήθηκε στοχευμένα από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Τ. Αγραφιώτη, αν η ΕΠΟ είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στη διαδικασία ανακήρυξης της αναδόχου εταιρείας και στον καθορισμό των προδιαγραφών. που θα έπρεπε να έχει το VAR.

H απάντηση του προέδρου της ΕΠΟ είναι ότι ούτε ρωτήθηκε, ούτε είχε ουδεμία ανάμειξη στο διαγωνισμό, που διεξήγαγε το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, ούτε στις προδιαγραφές του VAR.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα