Συνάντηση με Μητσοτάκη και τους άλλους αρχηγούς ζητάει η μητέρα της Τοπαλούδη

Ποινή-χάδι θεωρεί την πρόταση για 16 χρόνια κάθειρξης των δολοφόνων του παιδιού της η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης

Το άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης στην εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη που προτίνει να κηρυχθούν οι δύο κατηγορούμενοι ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά άφησε μισή ικανοποίσης στους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας.

Κι αυτό διότι όπως είπε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας σε δημοσιογράφους, «σε τέτοιες στυγνές δολοφονίες, τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια» και όχι 16ετής κάθειρξη  την οποία θεωρεί ποινή-χάδι.

«Οι στυγεροί δολοφόνοι, όταν θα ξέρουν ότι θα μπουν μέσα στη φυλακή και δεν θα ξαναδούν το φως του ήλιου παρά μόνον στον χώρο της φυλακής, ίσως συμμαζευτούν» συμπλήρωσε.

Μάλιστα η Κούλα Αρμουτίδου εξέφρασε ένα ξεχωριστό αίτημα να συναντήσει μαζί με άλλες μητέρες που οι κόρες τους δολοφονήθηκαν τους πολιτικούς αρχηγούς προεξάρχοντος του πρωθυπουργού.

«Δεν έχει δικαίωμα κανείς να αφαιρεί μία ανθρώπινη ζωή» είπε συγκεκριμένα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και συνέχισε:

«Κι αυτό που θέλω πραγματικά και το ζητάω και εγώ και όλες οι μάνες των αδικοχαμένων ψυχών είναι εδώ και τώρα συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας.

»Τον παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν μπορεί να έχουν δικαιώματα στην ελληνική κοινωνία μόνο οι δολοφόνοι των παιδιών μας κι όχι εμείς σαν μάνες των αδικοχαμένων κοριτσιών, γυναικών, μανάδων. Εδώ και τώρα συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα