Συνάντηση Μητσοτάκη με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο και Chief Commercial Officer της Microsoft – Τι είπαν

Οι δύο πλευρές αναζητούν τρόπους για τη διεύρυνση της συνεργασίας τους

Με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο και Chief Commercial Officer της Microsoft, Τζαντζσον Άλτοφ, καθώς και ορισμένα ανώτερα στελέχη της εταιρείας ακόμη συναντήθηκε σήμερα Τρίτη (17/6) στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους, η πορεία των επενδύσεων της εταιρείας στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο, ενώ έμφαση δόθηκε στην κατασκευή συγκροτήματος τριών data centers στην Αττική. Παράλληλα, στη συνάντηση τέθηκε στο «τραπέζι» και το πρόγραμμα για την πιστοποιημένη επιμόρφωση 100.000 πολιτών στις ψηφιακές δεξιότητες.

Επισημάνθηκε, τέλος, η ιδιαίτερα καλή ευρύτερη συνεργασία μεταξύ της Microsoft και της κυβέρνησης και συζητήθηκαν τρόποι διεύρυνσής της.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα