Συνάντηση Μητσοτάκη με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Τι τους υποσχέθηκε

Τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της περιοδείας του στο Διδυμότειχο.

Ο κ. Μητσοτάκης, μετά την συνάνητηση, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε ότι «ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν από τη μέρα που έχασαν την Ελένη τους, μας υποχρεώνουν να αγωνιζόμαστε συνεχώς για να μη μένει κανένας βιασμός ατιμώρητος, καμία δολοφονία ανεξιχνίαστη».

Και σημείωσε πως υποσχέθηκε στους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης, να κάνει ό,τι μπορεί για να μη ζήσουν άλλοι γονείς τον δικό τους πόνο.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

«Επισκέφθηκα στο Διδυμότειχο τη μητέρα και τον πατέρα της Ελένης. Της Ελένης Τοπαλούδη. Ο θάνατός της σημάδεψε τον χειμώνα του 2018. Ένα έγκλημα τόσο σκοτεινό και αποτρόπαιο που δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου. Αντικρίζοντας σήμερα το χαμόγελο της Ελένης στις φωτογραφίες του σπιτιού της, υποσχέθηκα στην Κούλα και στον Γιάννη να κάνω ό,τι μπορώ για να μη ζήσουν άλλοι γονείς τον δικό τους πόνο. Τα πονεμένα μάτια τους, ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν από τη μέρα που έχασαν την Ελένη τους, μας υποχρεώνουν να αγωνιζόμαστε συνεχώς για να μη μένει κανένας βιασμός ατιμώρητος, καμιά δολοφονία ανεξιχνίαστη. Να προστατεύσουμε τις γυναίκες από τη βία και τις εγκληματικές συμπεριφορές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα