Συναντήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης με τον Γιώργο Ορφανό

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης συναντήθηκε με τον υποψήφιο για τη δημαρχία της πόλης Γιώργο Ορφανό, όπου συζήτησαν την πορεία των έργων που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε δηλώσεις που ακολούθησαν μετά τη συνάντηση, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι συζητήθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης και συνέχισης των κοινωνικών δομών του δήμου Θεσσαλονίκης, η συνέχιση εκδηλώσεων όπως το Europride καθώς και η υλοποίηση έργων που έχει οραματιστεί η διοίκηση του και βρίσκονται σε φάση προσχεδίου.

Παράλληλα, ενόψει των εκλογών ο δήμαρχος ευχήθηκε στον κ.Ορφανό “να είναι αυτός που θα αναλάβει και αυτός που θα προχωρήσει τα έργα και θα βάλει τη δική του σφραγίδα στη δημαρχία”.

Ο κ. Ορφανός, από τη δική του πλευρά, ανέφερε πως η συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη ξεκίνησε ως εθιμοτυπική και εξελίχτηκε σε συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον δήμο.

“Συζητήσαμε για όλα τα έργα που η διοίκηση έχει σε εξέλιξη, εκείνα που σχεδιάζει ως επόμενες κινήσεις. Συμφωνήσαμε ότι θα ήταν πολύ χρήσιμος για εμάς ένας κατάλογος με όλες τις δράσεις και το στάδιο που βρίσκονται. Καταλήξαμε ότι οι δυσχέρειες που έχει ο Κλεισθένης μπορούν να λυθούν με συνεργασίες.

Να βάλουμε στο πλάι πολλά από τα προσωπικά μας και να επιλέξουμε εκείνα που βοηθούν την πόλη και δίνουν λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα. Σε αυτή την πορεία εγώ είμαι θετικός”, είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα