Συνδιάσκεψη κριτικής στον πρόεδρο από την Ομπρέλα

Όποιος πιστεύει ότι έχουν αμβλυνθεί οι διαφορές που χωρίζουν τους προεδρικούς του Τσίπρα με τους «53+» για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, πλανώνται πλάνην οικτρά

Όποιος πιστεύει ότι έχουν αμβλυνθεί οι διαφορές που χωρίζουν τους προεδρικούς του Τσίπρα με τους «53+» για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Κι αυτό διότι, όπως μαθαίνω, οι «53+» και η «Ομπρέλα» ετοιμάζουν μία συνδιάσκεψη, όπου θα μετάσχουν εκτός του Ευκλείδη Τσακαλώτου και οι Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημήτρης Βίτσας, πιθανότατα και ο Γιάννης Δραγασάκης. Εκεί, στη συνδιάσκεψη, θα αναλυθούν για ποιον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει τίποτα από τη φθορά της κυβέρνησης. «Τι κάνουμε λάθος και για ποιον λόγο επιμένουμε σε λάθος στρατηγική;» είναι τα ερωτήματα που θα τεθούν.

Ήδη αυτό που σχολιάζουν οι περισσότεροι είναι ότι «ο Τσίπρας ανέβασε τον πήχη και πέρασε από κάτω». Κι αυτό θα είναι το δεύτερο χτύπημα προς την ηγεσία. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου σε τηλεοπτικό σταθμό της Ηπείρου για την ηγεσία του κόμματος. Ναι μεν απέφυγε να χρίσει τον εαυτό του «δελφίνο», αλλά φρόντισε με εύσχημο τρόπο να αδειάσει τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «όταν έρθει η ώρα θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να αποχωρήσει και να τον διαδεχθεί κάποιος νεότερος. Νομίζω ότι το κόμμα και πρέπει και θα ψάξει κάποιον από τις νεότερες γενιές. Νομίζω αυτό είναι το φυσικό». «Και πότε θα γίνει αυτό;» ρωτήθηκε ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει. Απλά όσοι από τους «53+» μοίρασαν τις δηλώσεις του Τσακαλώτου εξηγούσαν πως «άλλη μία ήττα από τον Μητσοτάκη ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον πρόεδρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα