Συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Μπρούνο

Κάτοικος Περιστερίου θα παραμείνει για ένα ακόμα χρόνο ο Μπρούνο Φελίπε, αφού το σχετικό αίτημά του έγινε αποδεκτό. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όμως η Λιντζ ζητήσει να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστρέψει στην Αυστρία. Ο ίδιος ήθελε να παραμείνει «κυανόλευκος», το ζήτησε και κατάφερε η επιθυμία του να υλοποιηθεί.

Σε δήλωσή του, ο Βραζιλιάνος, είπε: «Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον Ατρόμητο αφού συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα που παρέχει όλες τις δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές της. Θετικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα της ομάδας αλλά και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι. Τη νέα χρονιά θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η σχετική ανακοίνωση, του Ατρόμητου, αναφέρει: «Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Μπρούνο Φελίπε, με το δανεισμό του να συνεχίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Βραζιλιάνος χαφ ζήτησε την παραμονή του στον Ατρόμητο από την Αυστριακή Lask Linz, στην οποία ανήκει, ομάδα που αγωνίζεται στο Europa League υπάρχοντας μάλιστα η δυνατότητα οψιόν αγοράς στο τέλος του δανεισμού.

Ο Μπρούνο ήρθε στον Ατρόμητο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατέγραψε 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασιστ δείχνοντας σε κάθε αγωνιστική και καλύτερη προσαρμοστικότητα στην ομάδα κάνοντας τον Νταμίρ Κάναντι να τον υπολογίζει και για την επόμενη χρονιά».

Διαβάστε επίσης