Συνεχίζει τις επαφές του ο Παπανδρέου με τους διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συνεχίζει σήμερα τις επαφές του με τους διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα, περίπου στη μία το μεσημέρι θα επικοινωνήσει, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω Skype, με τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο για την ηγεσία του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Στη συνέχει αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον βουλευτή και επίσης διεκδικητή της ηγεσίας, Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή τις συναντήσεις του και τις επαφές του με τους διεκδικητές της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να συζητήσει μαζί τους το μέλλον της παράταξης και στη συνέχει να ανακοινώσει και ο ίδιος τα σχέδιά του σχετικά με την διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος.

Το βράδυ του Σαββάτου συνάντησε στο γραφείο του στη Βουλή το γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, ενώ χθες Κυριακή είδε τους Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη.

Μπατζελή: “Ίσως και σήμερα η ανακοίνωση Παπανδρέου”

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδος χθες, είπε πως έχει την αίσθηση ότι η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα γίνει ακόμη και σήμερα, Δευτέρα, πριν από το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη. Η κυρία Μπατζελή τόνισε επίσης πως το κόμμα δεν μπορεί να πάει σε αυτήΝ τη διαδικασία με επτά υποψηφιότητες, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι κάποιοι πρέπει να αποσυρθούν, επικρίνοντας προσωπικές αγωνίες ορισμένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα