Συνελήφθη η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου

Μπλεξιματα για την Ελένη Αυλωνίτου. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη ύστερα από μήνυση την οποία κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Η σύλληψη της πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στις 14.30 από αστυνομικούς του ΑΤ Χαλανδρίου. Ύστερα από προφορική εντολή του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, Νίκου Ορνεράκη, αφέθηκε ελεύθερη ενώ θα διενεργηθεί ποινική προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα.

Το επεισόδιο το οποίο οδήγησε στην κατάθεση μήνυσης και στη σύλληψη της κας Αυλωνίτου συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού Epsilon όπου ήταν καλεσμένη η κυρία Αυλωνίτου.

Σύμφωνα με το www.ereportaz,gr, κατά τη διάρκεια της εκπομπής με παρουσιαστή τον Φουρθιώτη, η πρώην βουλευτής αναφέρθηκε στην διαβόητη λίστα Πέτσα κατηγορώντας τον παρουσιαστή ότι πήρε λεφτά από τις καμπάνιες του «Μένουμε Σπίτι». Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον Φουρθιώτη να διαψεύδει τους ισχυρισμούς Αυλωνίτου και την πρώην βουλευτή να μην ανακαλεί.

Ως εκ τούτου μετά την εκπομπή κατατέθηκε μήνυση κατά της πρώην βουλευτή η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στα πλαίσια του Αυτοφώρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα