Συνελήφθη μέλος του «Ρουβίκωνα» για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Μέλος του Ρουβίκωνα, ένας 28χρονος, καθώς και τρεις ανήλικοι είναι ανάμεσα στους 19 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα της 45ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε προσαχθεί τέσσερις φορές για ενέργειες του Ρουβίκωνα.

Στην είδηση της σύλληψης ενός μέλους του Ρουβίκωνα, το ηγετικό στέλεχος της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζίδης, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία υποστήριξε ότι ο 28χρονος εδάρη από άνδρες των ΜΑΤ με τα γκλοπ ανάποδα. «Μήνυμα ελήφθη» κλείνει την ανάρτησή του.

Η ανάρτηση γράφει χαρακτηριστικά:

Ικανοποίηση Γεροβασίλη και Παπακώστα για τους άγριους ξυλοδαρμούς διαδηλωτών στην αλεξάνδρας χωρίς να πέσει ούτε ενα μπουκάλι νερό.Ικανοποίηση Γεροβασίλη και Παπακώστα για τον άγριο ξυλοδαρμό συντρόφου του ρουβίκωνα απο ματατζήδες με τα γκλόπ ανάποδα.Το μήνυμα ελήφθη..

Στην συνέχεια με νέα του ανάρτηση τονίζει ότι: Γράφει ο Λαμπρόπουλος:»Η ΕΛΑΣ εντόπισε ενα άλλο σημείο που έκρινε λόγω…απόγνωσης οτι μπορεί να πλήξει την οργάνωση».Έτσι ακριβώς. Σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΙΣΤΕ.

 

 

Διαβάστε επίσης