Συνελήφθη ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος μετά από επιχείρηση της αστυνομίας

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στο σπίτι του και αφού αναζητούνταν από το απόγευμα μετά το σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως. Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Όπως αναφέρει το Πατρινό μέσο tempo24, ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, συνοδευόμενος από άτομα του περιβάλλοντός του, έφτασε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι, κι επιτέθηκε στον π. Θεόκλητο Παντελίδη.

Σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε σε πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος ο ιερέας, ο Γιώργος Μπάρλος πλησίασε τον εφημέριο και αφού του ανέφερε ποιος είναι, του είπε ότι ήθελε να κάνει δωρεά στην εκκλησία. Ξαφνικά, απρόκλητα, του επιτέθηκε σωματικά, χτυπώντας τον βάναυσα με τη συνδρομή ενός ακόμη ατόμου από τη συνοδεία του. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε πολυτελές τζιπ και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα πάντα με πηγές του tempo24, ο Γιώργος Μπάρλος στη συνέχεια έφτασε μέχρι τον επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, όπου εξομολογήθηκε όλα όσα έκανε στον ιερό ναό της Αναλήψεως.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βοηθό Επίσκοπο, άτομο από τη συνοδεία του έσπασε την ποιμαντορική ράβδο (πατερίτσα) του Θεοφιλέστατου.

Ο εφημέριος ιερέας, θύμα της επίθεσης, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, κι έδωσε κατάθεση. Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Μπάρλος είχε προσαχθεί μετά από επεισόδιο με τον μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα