Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράνομο τζόγο στην Αθήνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Ένα ακόμη «χτύπημα» σε καταστήματα όπου παίζονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια επέφερε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των καταστημάτων και ένας υπάλληλος, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για κατά περίπτωση παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παράνομα παιχνίδια, την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και απείθεια.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι στο ένα κατάστημα είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συνδεδεμένοι με servers, και στο άλλο παιχνιδομηχανήματα. Και στις δύο περιπτώσεις οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι επιτηρούνταν από κάμερες και οι πόρτες ελέγχονταν με ασύρματα τηλεχειριστήρια.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι στην πρώτη περίπτωση ο χώρος είχε διαμορφωθεί εξωτερικά με τέτοιον τρόπο ώστε να μοιάζει με κατάστημα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού, ενώ λειτουργούσε και χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, 2 servers, 15 σκληροί δίσκοι, 2 παιχνιδομηχανήματα, 11 κάμερες, 2 καταγραφικά, 2 τηλεχειριστήρια και 745 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα