Συνελήφθη για βιασμό ο Ρεμί

Βαρύς φαίνεται να του έπεσε ο υποβιβασμός της ΚΠΡ του Λοΐκ Ρεμί, αφού ο Γάλλος άσος συνελήφθη από τις βρετανικές Αρχές με την κατηγορία του βιασμού.

Όπως μετέδωσε το «ITV», ο 26χρονος δέχθηκε μια επίσκεψη από μια γυναίκα 34 ετών στο διαμέρισμά του, η οποία νόμιζε πως θα τον βρει μόνο του, ωστόσο συνειδητοποίησε πως στο μέρος βρισκόταν ο ξάδερφος και ένας φίλος του άσου της ΚΠΡ.

Εκείνη αφού ήπιε ένα ποτό που της προσφέρθηκε, έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε –μετά από ώρες- ισχυρίστηκε πως ήταν γυμνή και οι τρεις άνδρες… παρόντες. Μετά από καταγγελία της στην αστυνομία, ο Ρεμί και οι άλλοι δύο συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Οι αστυνομικοί ερευνούν μια κατηγορία βιασμού, που έγινε στην περιοχή του δυτικού Λονδίνου στις 6 Μαΐου. Η κατηγορία έφτασε σε εμάς στις 8 του μήνα, αφού η γυναίκα έκανε την κατηγορία σε γειτονικό τμήμα μια ημέρα νωρίτερα. Το θύμα ισχυρίζεται πως βιάστηκε από τρεις άνδρες. Το πρωί της 15ης Μαΐου, οι τρεις τους συνελήφθησαν και θα παραμείνουν στο κρατητήριο σε αστυνομικό τμήμα του δυτικού Λονδίνου μέχρι νεοτέρας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα