Συνέντευξη Κλάτενμπεργκ μέσω διαδικτύου

Στην εποχή των troll πάντα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι για όσα διαβάζεις ως ειδήσεις. Ως εκ τούτου, δεν μπορείς να πιστέψεις ότι στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, με την προϋπόθεση ότι θα έχει στα χέρια του τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τέσσερις ημέρες νωρίτερα εγγράφως.

Αναρωτιέσαι αν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 από το site της ΕΠΟ θα μιλήσει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, που ως διεθνής έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη, και όχι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, δικτάτορας της Βόρειας Κορέας. Μάλλον θα πρέπει να ενημερώσουν τον Κλάτενμπεργκ ότι έχει έλθει στη χώρα της ελευθερίας, αυτή που γέννησε τη Δημοκρατία. Καλό θα είναι πριν διοργανώνει τέτοιου τύπου συνεντεύξεις να του κάνουν δώρο την ιστορία της Ελλάδας και το Σύνταγμά της. Γιατί προφανώς νομίζει πως απευθύνεται σε ιθαγενείς κάποιας χαμένης ζούγκλας.

Με τις προϋποθέσεις αυτές δεν έχει υποχρέωση ο ΠΣΑΤ ν’ απαγορεύσει στα μέλη του να παραβρεθούν στη συνέντευξη; Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος θα το καταπιεί αυτό;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα